Werkplek integratief leven voor een vervuld, inspirerend en passioneel leven

 Welkom!

Mijn passie is de harmonieuze ontwikkeling en integratie van lichaam-geest en ziel die de basis vormt van een vervuld en gelukkig leven.

In individuele consultaties is er te weinig tijd om uitgebreid op gezondheidsthema’s in te gaan.

Het is mijn passie om mijn ervaringen en inzichten te delen, om te begeleiden naar een vervuld, gelukkig, inspirerend en passioneel leven.
Een leven waar

 • jezelf tot ontplooiing komt tot wie je echt bent
 • je mee creëert met de wetten van het universum,
 • je omgeving geïnspireerd wordt en
 • je de wereld een stukje beter maakt

INTEGRA staat voor

 • een integraal leven,
 • integer en
 • lichaam geest en ziel verbinding geïntegreerd

Dit is de site waar je informatie kunt vinden over

 1. Thema-namiddagen.
  De ene keer wordt het lichamelijk aspect meer belicht , de andere keer het emotioneel mentale en andere keren gaat het over bewustzijn of zielsaspect. Maar steeds staat de integratie en de onderlinge wisselwerking centraal. Die namiddagen zijn niet louter theoretisch. Door oefeningen ervaar je wat ik wil duidelijk maken. Het blijft dan geen theorie maar een ervaring. Hierdoor wordt kennis van buiten uit een weten van binnen doordat je het ervaren hebt.
 2. Verdiepingscyclussen waar we met een beperkt groepje een aantal dagen op de zaken ingaan.
 3. Kan gecombineerd worden met webinars en video’s
 4. Artikels en relevante informatie

Inschrijven nieuwsbrief

Dokterspraktijk

Consultatie: na telefonische afspraak
Cannegatstraat 6
B-9880 Lotenhulle
+32 (0)9 375 22 05
Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.


disclaimer
privacy

Privacy

Dr. Rita Dousselaere hecht belang aan uw privacy. Hoewel de meeste informatie op deze site beschikbaar is zonder dat er persoonlijke gegevens moeten worden verstrekt, is het mogelijk dat de gebruiker om persoonlijke informatie gevraagd wordt. Bijvoorbeeld bij de aanvraag van meer informatie, het inschrijven op een themanamiddag,… Deze informatie zal enkel gebruikt worden in dit kader. Uw persoonsgegevens worden nooit doorgegeven aan derden. 

Conform de wet verwerking persoonsgegevens van 08/12/1992 beschikt de gebruiker over een wettelijk recht op inzage en eventuele correctie van zijn persoonsgegevens. Mits bewijs van identiteit (kopie identiteitskaart) kunt u via een schriftelijke, gedateerde en ondertekende aanvraag aan Dr. Rita Dousselaere, Cannegatstraat 6, B-9880 Aalter of via Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien., gratis de mededeling bekomen van uw persoonsgegevens. Indien nodig kunt u ook vragen de gegevens te corrigeren die onjuist, niet volledig of niet pertinent zouden zijn.

Dr. Rita Dousselaere kan anonieme of geaggregeerde gegevens verzamelen van niet-persoonlijke aard, zoals browser type of IP-adres, het besturingsprogramma dat u gebruikt of de domeinnaam van de website langs waar u naar onze website gekomen bent, of waarlangs u die verlaat. Dit maakt het ons mogelijk om onze website permanent te optimaliseren voor de gebruikers.

webdesign eXponent